Skip to main content

Om Kilden

Kirsten Piils hus og Kilden er det oplagte sted at holde firmaarrangementer, møder eller konferencer i den unikke og smukke Dyrehave mellem høje træer og med hjortene i skoven bagved.

Kilden har indbydende og fleksible rum inde og ude, et køkken der kan forkæle alle sanser og et ungt og moderne værtskab – med andre ord alt det, der skal til for at holde et vellykket arrangement i vores hus. Vi har plads til arrangementer, konferencer og møder helt fra en håndfuld og op til 125 gæster.

Kom forbi til en rundvisning og bliv betaget af skoven og udsigten til trækronerne fra vores første sal og ikke mindst vores store terrasse komplet med udekøkken, et rummeligt overdække og mulighed for stort skræddersyet telt over gårdspladsen.

Dyrehaven og vores omgivelser giver unikke muligheder for at tilrettelægge firma-arrangementer, hvor man inddrager teambuilding, break-outs eller bare en tur i hestevogn. Spørg os – vi kan hjælpe med både ideer og det praktiske.

Uanset anledningen, kan vi skræddersy dit arrangement, konference eller møde og vil gøre alt hvad vi kan, for at skabe en mindeværdig dag eller aften. Har i brug for en anderledes og lærerig dag i historiske omgivelser, så kontakt os på informationen nedenunder.

Køkkenet midt i skoven

DyrehavenKøkkenet på Kilden er inspireret af ilden fra grillen, skoven omkring os, grøntsager og urter i sæson og smage fra hele verden.

Vores køkken sammensætter løbende vores menuer, så de tager hensyn til årstiden og de råvarer, der er tilgængelige og bedst lige nu. Vi fermenterer, sylter, ryger og konserverer, så vi har sjove ting at arbejde med hele året.

Vores retter afspejler det, man finder i skoven, ved havet og i markerne ikke langt fra Klampenborg: Spæde grøntsager, urter, blomster, svampe, dyrekød og frisk fisk.

På Kilden serverer vi ofte vores mad som deleretter og i et ufor-melt format. Vi udvikler løbende menuer til enhver anledning, som I kan blive inspireret af. Men vi skræddersyr gerne i samarbejde med jer, så arrangementet bliver, som I ønsker det!

Ring eller skriv til os

Alle arrangementer og fester er for os noget helt særligt. Vores eventafdeling består af en række dygtige og hjælpsomme projektledere og eventrådgivere med mange års erfaring. Hele teamet, lige fra projektledere og afviklere til tjenere og opvaskere arbejder tæt sammen for at sikre en høj kvalitet af alle vores events.

Brug for sparring?

Uanset hvad, så kan du trygt ringe til os, så hjælper vi dig godt videre.

Kontakt os på:

Tlf. +45 31 26 36 16
Mail: info@kildeniskoven.dk